Face Oil: Lavido Replenishing Facial Serum op het badkamerplankje van de Holistik-redactie

Lavido huidverzorging

Dit artikel is voor het eerst verschenen op Holistik.nl en is geschreven door Karlijn Visser.

Een face oil is zo’n skincare product waar bijna elke vrouw er wel eentje van op haar badkamerplankje heeft staan. Een klassieker dus. Ook in onze beautyroutine is een face oil niet meer weg te denken. Het is ideaal als nachtverzorging, maakt je dagcrème net wat rijker als het weer guur is en we gebruiken de gezichtsolie voor ruwe plekjes of als lippenbalm. Sta je op het punt er eentje aan te schaffen? Scroll dan snel naar beneden. Uiteraard allemaal clean en organic verantwoord.

Face Oil: Lavido Replenishing Facial Serum op het badkamerplankje van de Holistik-redactie

Face oil is een olie speciaal voor je gezicht. Heb je er eenmaal eentje gevonden, dan is de kans groot dat je er de rest van je leven aan verslingerd blijft. Het is namelijk multifunctioneel en ondersteunt bijvoorbeeld je crème of serum. Een face oil laat zich namelijk perfect mixen met andere skincare producten om deze wat rijker te maken. Maar ook los is de gezichtsolie comfortabel in gebruik. De olie hydrateert je huid, herstelt de balans en beschermt haar tegen invloeden van buitenaf. Gelukkig is er voor elk huidtype wel een passende face oil te vinden. Zelfs een vette huid kan er flink van opknappen.

Clean face oils

Inmiddels is het aanbod in face oils groot. Heb je moeite met kiezen? Ga dan altijd voor een olie met een ‘clean’ label, zodat je weet dat er geen synthetische stofjes in het product zitten. Alles wat je op je huid smeert wordt namelijk opgenomen en beland direct in je bloedbaan. Dan wil je zeker weten dat dit geen troep is. Chemische stofjes leiden ongevraagd een heel eigen leven in je lijf, waar je hormoonhuishouding en immuunsysteem een optater van krijgen. Kies daarom voor een gezichtsolie met enkel natuurlijke ingrediënten, gemaakt met liefde voor mens, dier en de natuur. Lavido is één van onze favorieten; handpicked door de redactie.

Lavido: Replenishing Facial Serum

Dit face oil serum van Lavido is het meest geschikt voor de normale tot droge huid en bevat granaatappel, citroenmirte en mandarijn. De geurbeleving alleen al is een ritueel op zich. Het serum verbetert en herstelt je huid en helpt bij het vasthouden van vocht. Ook stimuleert het de productie van collageen. Ideaal dus voor het rijpere velletje. Collageen zorgt namelijk voor de stevigheid van je huid. Tip: speciaal voor jou als Holistik-lezer krijg je 15% korting met code HOLISTIK15 op de hele collectie van Lavido. Enjoy! Kijk hier voor meer info en de shop.

More Lavido

Celebrate Love with Lavido
Valentine's Day 2024 Special Sale!