Heb jij Lavido al gevonden

Lavido Age Away Replenishing Cream

Een deel van dit artikel verscheen eerder op Wendyonline.nl en is geschreven door Eva Spigt.

Je bent niet alleen wat je eet, maar ook wat je op je huid smeert. De mensen achter huidverzorgingsmerk Lavido weten dit als geen ander en hebben huidverzorgingsproducten ontwikkeld met gecertificeerde duurzame en natuurlijke ingrediënten. De Age Away Replenishing Cream is bijvoorbeeld 100% natuurlijk en bevat grapefruitzaad en avocado. Als je niet beter wist, zou je denken dat je een heerlijke smoothie op je gezicht smeert. Ook mensen met een droge en gevoelige huid zullen dol zijn op Lavido. Lavido biedt de GreenAid Collection, een therapeutische lijn van natuurlijke en plantaardige oplossingen. De Lavido Thera Intensive Skin Balm staat ook wel bekend als de wonderbalsem voor de gevoelige huid. En… hadden we al gezegd dat Lavido genomineerd is voor de Dutch Beauty Award 2021?

Dermatologisch getest en klinisch bewezen

In tegenstelling tot de meeste huidverzorgingsmerken zijn alle huidverzorgingsproducten van Lavido dermatologisch getest. Lavido zorgt ervoor dat ze niet alleen veilig zijn voor de gevoelige huid, maar ook effectief zijn. We voeren klinische onderzoeken uit naar onze anti-verouderings- en vochtinbrengende producten, zodat we onze claims kunnen waarmaken. Niet alleen met woorden, maar met echt bewijs. Onze producten zijn natuurlijk en gemaakt met gecertificeerde biologische ingrediënten. Laat onze actieve ingrediënten voor u werken!

Lavido genomineerd voor Dutch Beauty Award 2021

Lavido’s Age Away Replenishing Cream is genomineerd voor de meest prestigieuze prijs in de beautybranche: de Dutch Beauty Award. Deze prijs is de meest begeerde Beauty Award van Nederland. De Dutch Beauty Award wordt jaarlijks georganiseerd door de Vereniging Experts of Beauty.

Neem snel een kijkje in onze shop en ontdek wat Lavido voor jouw huid kan doen:

More Lavido

Celebrate Love with Lavido
Valentine's Day 2024 Special Sale!