Waar kan ik Lavido-producten kopen

Waar koop ik Lavido

Het gerenommeerde natuurlijke huid- en lichaamsverzorgingmerk Lavido komt naar Europa. Lavido werd opgericht in 2003 door Ido Magal, Israëlische kruidkundige. Het merk breidt zich nu uit naar meer dan 25 Europese landen om de luxueuze melanges over het hele continent te delen.

Officiële distributeur in Europa

Begin 2018 kwamen Ido Magal en jeugdvriendin Limor de Leeuw-Schorr, die Lavido in Europa vertegenwoordigt, samen om een ​​lancering van Lavido in Europa te plannen. Met een eerste introductie in Nederland zal het veganistisch-vriendelijke merk worden gedistribueerd naar de buurlanden en daarbuiten.

Lavido.nl is nu dé plek als het gaat om online winkelen voor Lavido in Europa. De nieuwe webshop biedt een reeks geselecteerde producten die zorgvuldig zijn samengesteld voor de Europese markt. Na grondig onderzoek en evaluatie zijn Lavido-formules nu goedgekeurd door EU-ambtenaren. Onze winkel stelt jou en klanten in heel Europa in staat om gemakkelijk naar Lavido-producten te winkelen en deze thuis te laten bezorgen. Een zorgvuldig samengestelde line-up Lavido luxe cosmetica is verkrijgbaar in onze online shop.

Beschikbaarheid in Europa

Lavido verzendt momenteel naar 26 Europese landen, in navolging van onder andere Israël, de Verenigde Staten en Canada. Lavido Nederland, gevestigd in Amsterdam, verzendt Lavido-producten naar België, Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Oostenrijk, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Spanje , Tsjechië, Zweden, Zwitserland, Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Winkel nu voor Lavido

Aanbiedingen voor gratis verzending

Profiteer ook van gratis verzending. Voor verschillende bestemmingen rekenen we verschillende verzendkosten. Klik hier en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.

Andere bestemmingen

Neem voor verzending buiten de Europese Unie of naar landen die hier niet worden vermeld rechtstreeks contact met ons op. Raadpleeg lavido.com voor aankopen in de Verenigde Staten en Canada. Als je wilt bestellen in Israel, kijk dan op lavido.co.il.

Over Lavido

Lavido ontwikkelt producten voor natuurlijke gezichts- en lichaamsverzorging. Onze producten zijn samengesteld met gecertificeerde biologische essentiële oliën en actieve natuurlijke ingrediënten. Elk van onze producten is gemaakt met de beste plantaardige ingrediënten. Het resultaat is effectieve, uitgebalanceerde en luxueuze mengsels voor gezicht en lichaam.

More Lavido

Celebrate Love with Lavido
Valentine's Day 2024 Special Sale!