Lavido biedt een natuurlijke, therapeutische huid- en lichaamsverzorgingslijn speciaal ontwikkeld middels kruidenchemie met klinisch bewezen resultaten.

Lavido is ontstaan uit een passie voor kruidenchemie en een behoefte aan natuurlijke producten die beter werken dan kunstmatige. De oorsprong van Lavido ligt in de prachtige en weelderige Galilea-vallei, een afgelegen, ongerepte regio van Israël, een land dat bekend staat om zijn landbouw en groene technologieën.

We creëren met gepaste trots natuurlijke huid- en lichaamsverzorgingsproducten. Geen van onze producten bevatten parabenen, minerale olie, aardolie, siliconen, fenoxyethanol, propyleenglycol, synthetische kleurstoffen of geuren, alcohol, PEG, of SLS. We gebruiken geen dierlijke producten of dierproeven en zijn daarom een veganistisch-vriendelijk merk.

Lavido huidverzorging voor alle leeftijden
Verwen je huid met Lavido huidverzorgingsproducten

Over Ido

Een van Ido Magals meest dierbare jeugdherinneringen gaat over het in verbinding staan met de natuur. Van het helpen van zijn tante en oom om honingbijen en paarden groot te brengen, tot het verzorgen van de geliefde biologische tuin van zijn grootmoeder, Ido heeft altijd genoten van het ritme van de natuur.Als twintiger voltooide Ido zijn studies in kruiden- en plantenchemie en koos hij ervoor om het stadsleven in te ruilen voor plattelandsleven. Hij begon een boerderij in het hart van de Jizreël-vallei in Galilea. Kort daarna maakte hij zijn eerste product, een volledig natuurlijke babycrème. In 2003 was Lavido geboren.

Ons verhaal

Lavido werd in 2003 opgericht door herbalist Ido Magal. Wat begon als een bedrijf van eigen bodem is nu uitgegroeid tot het grootste natuurlijke en biologische huidverzorgingsbedrijf in Israël met 650 retailers, 4 flagship stores en een educatief Lavido bezoekerscentrum in Nahalal. Lavido werd in 2015 in de Verenigde Staten gelanceerd en is snel een favoriet geworden van luxe boetieks en apotheken in euro-stijl in het hele land. Sinds 2018 is Lavido ook verkrijgbaar in Nederland.

Ido Magal oprichter van Lavido

Technologie

Lavido’s toewijding aan vooruitstrevende technologieën door innovatie en onderzoek wordt geïllustreerd door ons gebruik van ingrediënten zoals plantaardig hyaluronzuur, terwijl de extractiemethoden die we gebruiken zorgen voor een zeer effectief product.Onze oliën zijn verdampt, geïnfuseerd of koudgeperst met behulp van de meest natuurlijke extractieprocessen, waaronder mechanische extractie, een niet-chemisch destillatieproces op waterbasis dat de vitale oliën van vloeistoffen scheidt. Mechanische extractie behoudt het beste de actieve essentie van de gebruikte plant, noot of zaad.Lavido hecht veel waarde aan geavanceerde technologieën, op voorwaarde dat deze voldoen aan strikte natuurlijke richtlijnen, zoals CO2-extractie. CO2-extractie is een milieuvriendelijk chemisch proces dat de actieve eigenschappen van de plant behoudt en waarmee ook selectief essenties kunnen worden geëxtraheerd.

Wij bezorgen bestellingen vanaf €50,- in Nederland helemaal gratis. Lees meer over onze aanbieding.

Bij ons shop je jouw favoriete Lavido-producten. Lees hier naar welke landen wij verzenden.

Wij streven er naar om jouw bestelling binnen 2 werkdagen bij je laten bezorgen.

EU Responsible Person:

CE.way Regulatory Consultant Ltd., 2nd floor, 13 Upper baggot St. Dublin 4, Republic of Ireland

 

Spring break

Lavido is taking a mini break!
 
All orders will be shipped out on the 23rd of February. We thank you in advance for your consideration and patience! As an appreciation, a special mini Lavido gift will be included in your order. 
 
With lots of love from Lavido!

Celebrate Love with Lavido
Valentine's Day 2024 Special Sale!

Celebrate Love with Lavido
Valentine's Day 2024 Special Sale!