GreenAid Collectie

Lavido’s lijn van therapeutische huidverzorging met natuurlijke ingrediënten. Perfect voor mensen met een droge en overgevoelige huid.

“Dit bedrijf in huidverzorging zet zich in voor een schone beauty branche”

Natuurlijke huidverzorging

De Lavido GreenAid collectie is speciaal gemaakt om de ongelooflijke helende en herstellende eigenschappen van Tea Tree naar voren te brengen en is een therapeutische lijn van natuurlijke, plantaardige oplossingen voor mensen met een droge en overgevoelige huid. Van voetcrèmes tot huidbalsems, onze GreenAid collectie heeft de wonderen van de Australische Tea Tree in elk product.

Oplossing voor de droge huid

De olie van de Tea Tree wordt al eeuwenlang gewaardeerd door de Aboriginals als een natuurlijke remedie en bevat veel natuurlijke verbindingen waarvan is bewezen dat ze de genezing van de huid bevorderen. Het helpt infecties te voorkomen en doodt bepaalde bacteriën, virussen en schimmels, en verhoogt ook de activiteit van witte bloedcellen om ziektekiemen te bestrijden. De GreenAid collectie staat garant voor therapeutische huidverzorging.

Huidverzorging met Tee Trea extract

Lavido’s GreenAid-productassortiment omvat onze bestverkopende Thera Intensive Body Cream Treatment voor droge en gevoelige huidtypes om droogheid te verzachten en anti-verouderingsvoordelen te bieden. Geconcentreerd met vitamine E en belangrijke extracten van Tea Tree, nigella en teunisbloem, is deze crème een goed voorbeeld van hoe we tea tree gebruiken om je huid te regenereren en in topconditie te brengen.

Natuurlijke ingrediënten

Onze verbinding met de natuurlijke wereld is een bekend onderdeel van Lavido’s filosofie, en GreenAid’s Tea Tree-focus is het absolute hoogtepunt van de voordelen die de de natuur biedt die u van ons krijgt. Van de natuurlijke ingrediënten die we gebruiken tot ons diervriendelijke product en testbeleid, onze organische chemie combineert de beste ingrediënten van de planeet en onze knowhow om u het allerbeste voor uw huid te bieden.

Celebrate Love with Lavido
Valentine's Day 2024 Special Sale!