Huidverzorging

Een hoogwaardige lijn van natuurlijk afgeleide plantaardige huidverzorgingsproducten met twee belangrijke reeksen, één voor de vette huid en één die hydrateert en veroudering tegengaat.

Toont alle 15 resultaten

“De fijnste serums voor de droge huid”

Women’s health over Lavido

Huidverzorging kopen? Bij Lavido vind je verschillende soorten producten voor ieder huidtype. Bekijk snel ons volledige assortiment en ervaar de unieke werking van onze huidverzorgingsproducten.

Welke huidverzorging heb ik nodig?

Lavido heeft voor elk huidtype een verzorgende rijke, voedende en hydraterende huidverzorgingsproducten ontwikkeld. Welke verzorgingsproducten voor uw huid het beste zijn kunt u het beste zelf bepalen. U weet immers zelf het beste of u een droge, gevoelige, vette of gemengde huid heeft. Op onze productpagina vindt u de informatie die u nodig heeft bij elk van onze producten.

Beste huidverzorging oudere huid

De rijpere huid vraagt nu eenmaal meer verzorging dan een jongere huid. Dit komt door het natuurlijke verouderingsproces. Lavido heeft rijke, voedende gezichtscrèmes ontwikkeld die fijne lijntjes en rimpels verminderen. Deze brengen het vochtgehalte van de huid in balans en verhogen de stevigheid en elasticiteit van de huid.

Waarom Lavido?

Lavido staat voor verbinding met de natuur. Al onze producten zijn ontwikkeld in complete harmonie met de aarde. Ze bevatten geen parabenen, aardolie en andere kunstmatige toevoegingen. Ook worden er geen dierlijke producten of dierproeven gebruikt. Dat maakt de huidverzorgingsproducten van Lavido een veganistisch vriendelijk merk.

Huidverzorgingsproducten kopen?

Dan bent u bij Lavido aan het juiste adres. Onze rijke, voedende crèmes worden met de uiterste zorg en in harmonie met de natuur gemaakt. Wij werken met uitsluitend gecertificeerde biologische ingrediënten en al onze producten zijn dermatologisch getest. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Celebrate Love with Lavido
Valentine's Day 2024 Special Sale!