Zomercollectie

Zo blij dat de zomer er weer is! Tijd om je Skincare Routine te wisselen! We hebben zorgvuldig De Zomercollectie voor jou geselecteerd 

“De meest effectieve plantaardige beauty-producten”

Martha Stewart over Lavido

Geef je huid de voeding die het verdient met de Lavido huidverzorgingscollectie voor de zomer! Elk huidverzorgingsproduct van Lavido is plantaardig en boordevol voedingsstoffen en aroma’s en biedt volledig natuurlijke oplossingen om je huid te hydrateren en je te helpen stralen tijdens de warmste maanden van dit jaar. Sla je favoriete items in en probeer deze zomer iets nieuws!

Met warm weer komt meer tijd naar buiten en de behoefte aan SPF. Een goede, regelmatige routine is de sleutel tot een gezonde huid en alle producten van Lavido zijn dermatologisch getest om een ​​veilig en effectief gebruik op alle huidtypes te garanderen. Van Antioxidant Maskers tot Aromatische Body Washes, in onze winkel vind je de beste huidverzorgingsproducten voor jou. Twee van de belangrijkste overwegingen van de zomer zijn om een ​​droge en vochtarme huid te stoppen, vergelijkbaar van aard maar verschillend in hoe je ze geneest. Een droge huid is het gevolg van minder talg, de natuurlijke olie van de huid, terwijl een vochtarme huid het gevolg is van een gebrek aan water. Hoewel ze vaak voorkomen en soms samen voorkomen, zijn ze heel gemakkelijk aan te pakken, en onze producten uit het assortiment zomerhuidverzorging helpen om essentiële oliën, vocht en voedingsstoffen aan je huidverzorging toe te voegen.

Niets zegt zomer als een stralende huid, en bij Lavido willen we dat je samen met de jouwe van de perfecte zomer geniet. Onze producten zijn vrij van chemicaliën en wreedheid en helpen u de roodheid, kringen onder de ogen en een trekkerig gevoel van een droge en vochtarme huid in de zomer te voorkomen met een prachtig samengesteld huidverzorgingsassortiment van Lavido vol mineralen, kruidenextracten en natuurlijke oplossingen. Verouder uw huid, hydrateer en voeg deze zomer een dosis Sun Protection Factor (SPF) toe in één met het Lavido Summer Skin Care-assortiment. Trakteer uzelf en uw huid op het beste dat de natuur te bieden heeft en geniet de rest van het jaar van de voordelen.

Celebrate Love with Lavido
Valentine's Day 2024 Special Sale!